De bijbel van de Turkse keuken

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Z... Meer

€34,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.

Titel
De bijbel van de Turkse keuken

Ondertitel
Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

Auteur
Hale Amus

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048864324

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,7 x 16,2 x 4,5 cm

Gewicht
1220gr

Tags
Groente
Kookboek
Vlees
Vis
Turkije

Merken
Kookbijbels